Wie we zijn ...

Daktimmer - en schrijnwerken

D'Hoker & Co BVBA

Steenweg 615

9470 Denderleeuw

Tel/fax: 053/ 66 26 48

email: schrijnwerkerij@dhoker.be

 

Hoe het bedrijf groeide….

 

Na zijn opleiding aan het PTI in Zottegem (houtbewerking) werkte Marc D’Hoker in een plaatselijke schrijnwerkerij.

 

Na jaren hard werken kon hij samen met zijn vrouw zijn eigen bedrijf opstarten in 1984, met als specialiteit daktimmerwerken, binnenschrijnwerk en  buitenschrijnwerk (ramen & deuren). 

De opdrachten volgden zich op dankzij veel inzet, hard werken en de mond aan mond reclame. Het bedrijf groeide gestaag en er werden modernere machines aangekocht om aan de stijgende vraag en hogere kwaliteitseisen te kunnen voldoen. Bovendien werd het atelier tot tweemaal toe uitgebreid.

Ondertussen is Marc sinds januari 2018 met pensioen.

 

Na hun studies aan de Hogeschool Gent hebben zijn drie zonen, Filip D'Hoker (sinds 2000), Marnic D'Hoker (sinds 2003) en Jurgen D'Hoker (sinds 2011), het team versterkt. Deze evolutie noodzaakte de overstap van een eenmanszaak tot een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BVBA). D'Hoker & Co BVBA werd opgericht in 2003.

 

Na het pensioen van Marc en door deze 'opvolgers' is ook de toekomst van het bedrijf en de service naar klanten toe voor de komende jaren verzekerd. Marc staat immers nog steeds langs de zijlijn.

 

D'Hoker & Co heeft zich, door de alsmaar strenger wordende regelgeving omtrent energienormen van buitenschrijnwerk, meer gespecialiseerd in daktimmerwerken.

 

Momenteel vertegenwoordigen daktimmerwerken 90% van onze werkzaamheden. Vanuit het streven naar grotere efficiëntie en flexibiliteit en het bedrijfsstandpunt om steeds mee te groeien met moderne technologie drong een aanpassing van het materieel in die richting zich op. Bijgevolg werd er (in 2005 en 2015) geïnvesteerd in een moderne vrachtwagen voorzien van bijhorende kraan met een reikwijdte tot 26 meter.

Deze investering komt enkel ten goede van de klant, op deze manier kunnen we nog preciezer en sneller de werken uitvoeren, zowel bij nieuwbouw als renovatie. Vooral bij renovatiewerken is deze kraan een troef. Al de afbraakmaterialen kunnen rechtstreeks in de container gestort worden,zodat bestaande tuinen en installaties kunnen gevrijwaard worden. Voor de klant zeker een pluspunt. Ook bij nieuwbouw zal deze kraan zeer goed van pas komen, al het materiaal zal veel vlugger en makkelijker ter plaatse zijn.

 

Kwaliteit, betrouwbaarheid en tevredenheid van de klant worden door ons bedrijf hoog in het vaandel gedragen. Het ganse team neemt hierin dan ook de volle verantwoordelijkheid. Elke opdracht wordt bij firma met de grootste zorg onder handen genomen, te starten vanaf de prijsofferte tot de uiteindelijk oplevering.